Activiteiten voor de deelnemers Stichting HeArtpool

 
Jaaragenda
Een ( groeiend) overzicht van de diverse activiteiten van de Stichting HeArtpool voor deelnemers en genodigde belangstellenden.

 

Jaaragenda >>

Lezingen
De lezingen van de stichting HeArtpool zijn in eerste instantie bedoeld voor de deelnemers aan de stichting. Mocht u belangstelling hebben voor een lezing dan kunt u contact opnemen met de Stichting HeArtpool via info@heartpool.nl

 

 Lezingen >>

Excursies

Het is gebruik geworden dat de voorzitter van de jury van de Wolvecampprijs de deelnemers uitnodigt voor een bezoek aan een museum. Aangezien de voorzitter in de meeste gevallen ook museumdirecteur is, is dat veelal het "eigen" museum.

In het jaar tussen de Wolvecampprijzen organiseert de activiteitencommissie van de stichting een excursie.

 
Jaarprent
Jaarlijks ontvangen HeArtpool deelnemers een zogenoemde jaarprent. De jaarprent wordt gemaakt in een oplage van 67 en is exclusief genummerd en gesigneerd door de kunstenaar. De winnaar van de Wolvecampprijs maakt in het jaar na de uitreiking de prent. In het tussenliggende jaar kiest het bestuur een kunstenaar uit de regio voor deze opdracht.

Jaarprent >>

Tentoonstellingsagenda
Naast de tentoonstellingen die HeArtpool organiseert, vindt u hier een overzicht van tentoonstellingen die via de deelnemers, laureaten, heartfunders of anderszins een relatie met HeArtpool hebben. We hebben niet de pretentie volledig te zijn.

Tentoonstellingsagenda >>

 

 

Deelnemersreglement

Lees meer >>

 
DSC_0215_site.jpg

Excursie Herford 2008

 
Prijs_2008_publiek.jpg
Wolvecampprijs 2008